Discotvätt
i Knalleporten

Den sprakande kväll innefattar bland annat ljusshow och goodiebags – och vänder sig till alla boråsare som på ett pandemi-säkert sätt vill göra något roligt och annorlunda i dessa trista virustider.

Vi vill vi passa på att göra något roligt för alla boråsare, inte minst barnfamiljerna, och vad kan då vara mer spännande och annorlunda än en Discotvätt i en tvättunnel.

I dessa tider med avrådan att genomföra stora event gör alltså Qlean precis tvärtom, fast med stort fokus på säkerheten och tryggheten.

Säkerheten är grundläggande för oss och även om vi bjuder in till megafest så blir det självklart en mycket trygg tillställning. Bilar har ju social distansering inbyggt i konstruktionen, vilket innebär att alla festdeltagare på ett naturligt sätt sitter tryggt i bilen med behörigt avstånd till andra sällskap, helt enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi kommer att dra igång festen med musik och ljusshow vid 16-tiden och hålla på fram till klockan 19. För bara en 200:- per fordon tvättas bilen samtidigt som passagerarna får en helt unik biltvättsupplevelse. Ett perfekt partytillfälle för alla boråsare.

Detta är en Discotvätt i Knalleporten.

Musik

Puls FM kommer finnas på plats och sända live och ta emot dina önskelåtar.

Familjefest

När allt annat stänger ner och det bara finns korvgrillning kvar att göra. Då öppnar vi upp. Kom hela familjen!

Goodiebag

Vad vore ett disco utan en goodiebag? Kom i tid för att få tag i din goodiebag.

Biltvätt 200kr

5 Februari tvättar du bilen för 250:- kronor. (ord. pris 375:-) Detta är vårt bästa tvättprogram.

En fest för
hela familjen.

Vi vill passa på att göra något roligt för alla boråsare, inte minst barnfamiljerna, och vad kan då vara mer spännande och annorlunda än en Discotvätt i en tvättunnel.

5 februari

16:00
Discotvätten öppnar.
16:00-19:00
Puls FM sänder Live.
16:00-19:00
Ljusshow av Musiklagret.
19:00
Discotvätten stänger.

Qlean Knalleporten.

Ni hittar vår nya anläggning i Knalleporten. Varmt välkomna!

Adress

Repslagaregatan 1
504 68 Borås

Hitta hit