Skip to main content

Ge ert varumärke

en qlean framtoning.

Hur man vårdar sin bil säger något om ens personlighet. Och givetvis en hel del om ert varumärke. Med en ren och fräsch fordonsflotta skapas en positiv framtoning och en bra grund för framgångsrika affärer. Dessutom syns era loggor och budskap bättre i trafiken.

Koll på läget och bra erbjudanden.

Vårt effektiva administrativa system ger dig full kontroll över tvätt och vård av era fordon. Som en trogen kund får du och ditt företag även bra mängdrabatt och en smidig faktureringsprocess.

Företagsprissättning

Tvätta mycket – spara ännu mer!

✓ Grundpris för en biltvätt är 195 kr inkl moms.
✓ För var 10:e tvätt som ni tvättar varje månad sänker vi priset på alla tvättar med 10 kr.
✓ Som lägst kan ni sänka kostnaden till 155 kr (124 kr exkl moms) per tvätt!

En faktura.

Vi sammanställer ert företags samtliga tvättar på en faktura med information per fordon. Inget strul med kvitton hit och dit. Vi har koppling till de flesta leasingföretag, som exempelvis Autoplan, LeasePlan och Bilreda.

Mängdrabatt.

Bra och trogna kunder får givetvis våra bästa erbjudanden. Ju mer ni tvättar och vårdar era bilar hos oss, desto bättre pris  får ni.

RFID-kort.

Kunder som tvättar flera olika fordon, exempelvis hyrbilar, kan få tillgång till RFID-kort om så önskas. Kortet är inte knutet till ett specifikt registreringsnummer och är ett bra alternativ för den som vill vara lite mer flexibel.

Miljöpolicy.

Vi arbetar aktivt med miljöfrågor och kommer inom kort att vara miljödiplomerade.