Skip to main content

Mjuk Biltvätt köper Qleans
biltvätt i Knalleporten.

Våra två företag inleder med den här försäljningen ett långsiktigt samarbete med målet att det ska bli bättre för dig som kund. Tillsammans kan vi erbjuda dig bättre och smidigare tjänster inom bilvård och biltvätt.

Vad innebär detta?

Mjuk Biltvätt tar över driften av biltvätten i Knalleporten, samtidigt som Qlean fortsätter med bilvård och gör-det-själv-tvätt på samma adress.  I Viared kommer Qlean också att fortsätta med bilvård, automatisk obemannad biltvätt och gör-det-själv-tvätt precis som vanligt.

Biltvätten i Knalleporten kommer att hålla stängt för uppdateringar cirka tio dagar från och med måndag 14/11. Vi kommer att skicka ut ett nytt mejl när tvätten öppnar igen. Den 25-27 november firar vi öppnandet av Mjuk Biltvätt Knalleporten med invigningsfest, kom gärna förbi då!

Flytta saldo till Mjuk Biltvätt
Gäller endast kunder som köpt saldo innan 2022-11-09.

Använd ditt saldo hos Mjuk Biltvätt.

Du som har saldo eller abonnemang hos Qlean i dag kommer att kunna använda det hos Mjuk Biltvätt Ramnaslätt från och med imorgon och hos Mjuk Biltvätt Knalleporten så fort tvätten öppnar igen.

För att flytta över ditt saldo eller abonnemang till Mjuk Biltvätt.

Tvätta för halva priset i november.

Mjuk Biltvätt halverar priset på Guldtvätt november ut. Erbjudandet gäller både Mjuk Biltvätt Knalleporten och Mjuk Biltvätt Ramnaslätt.

Välkommen in till oss!

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss eller till Mjuk Biltvätt. Vi finns på plats i bilvården som vanligt.

Bästa hälsningar,
Patrik Eriksson, Qlean och Andreas Thomé, Mjuk Biltvätt.