Skip to main content

Mjuk Biltvätt köper Qleans biltvätt i Knalleporten.

Våra två företag inleder med den här försäljningen ett långsiktigt samarbete med målet att det ska bli bättre för dig som kund. Läs mer här.

ABONNEAMNG

Tvätta bilen

dygnet runt.

För 295:-

Miljö

Bilvård och omsorg med grön profil.

Genom att tvätta era bilar hos oss får ni inte bara en riktigt ren fordonsflotta som håller längre och får ett högre andrahandsvärde, ni bidrar även till en renare miljö.

Företagskund

Ge er varumärke en qlean framtoning.

Hur man vårdar sin bil säger något om ens personlighet. Och givetvis en hel del om ert varumärke. Med en ren och fräsch fordonsflotta skapas en positiv framtoning och en bra grund för framgångsrika affärer.

Bilvård

Skäm bort
din bil.

Visste du att en helrekonditionering av din bil minimerar värdeminskningen och förlänger nybilskänslan? Och att en Ditec®-behandling konserverar lacken under många år, vilket innebär att bilen inte behöver poleras eller vaxas samtidigt som den har ett bra skydd?

Lackskyddsfilm

Ge din bil mer liv.

En sylvass kniv skär igenom det yttersta skiktet av den tunna men tåliga filmen. Kanterna viks noggrant in på exakt rätt ställen. Tungan hålls rätt i mun. Erfarna händer smeker varsamt till synes obefintliga skarvar. Och efter 55 timmar av minutiöst arbete är den äntligen klar.

I takt med att hållbarhetsmedvetandet ökar generellt satsar allt fler bilägare på att förlänga livslängden på sin bil. En trend som märks på avdelningen för lackskyddsfilm på Qlean i Borås.

”Fler och fler bilägare vill bevara sin bil i toppskick så länge som möjligt och då är lacken en självklar del”, säger Mika Kivinen, certifierad montör av lackskyddsfilm på Qlean.